Rännien korjaus Lahti

Ränniremontti Lahti

Onko kotisi rännit ja syöksytorvet alkaneet näyttämään kulumisen merkkejä? Jos rännit esimerkiksi vuotavat, on selkeästi rikki tai muuten huonon näköiset, voi ränniremontti olla paikallaan!

Kattoremontti Lahti palvelee rännien korjauksissa ja asennuksissa Lahden alueella ja lähikunnissa.

Rännien ja sadevesijärjestelmien kunnostus suojaa rakennusta veden aiheuttamilta vahingoilta ja pitää katolta valuvan sadeveden poissa rakennusten perustuksilta ja ohjaa veden oikeaan paikkaan.

Varaa kauttamme maksuton katselmus ja asiantuntijamme käy katsomassa ränniremontin tarpeen. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen avulla.

Soita

+358 44 796 7177

Jätä tarjouspyyntö

Ränniremontti hinta

Mitä maksaa rännien korjaus tai uusien rännien asennus? Ränniremontin hinta määrittyy aina tapauskohtaisesti.

Ränninen korjauksen hintaan vaikuttaa purettavien vanhojen rännien määrä, uusien rännien määrä sekä asennuksen vaativuus.

Kauttamme saat varmasti kilpailukykyisen hinnan kaikille rännien asennuksille. Jokainen ränniremontti arvioidaan ja suunnitellaan tapauskohtaisesti kohteen tarpeiden mukaan

Ilmainen katselmus ja tarjouspyyntö antavat tarkan kustannusarvion ränniremontillesi, jotta voit tehdä päätöksen ilman yllätyksiä. Hintaan sisältyy aina korkealaatuiset materiaalit, ammattimaisten asentajien työ sekä takuu asennetulle työlle.

Koska jokainen ränniremontti on ainutlaatuinen, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme keskustella juuri sinun kiinteistösi tarpeista. Näin voimme tarjota sinulle räätälöidyn, kustannustehokkaan ratkaisun, joka vastaa juuri sinun odotuksiasi ja budjettiasi.

Kotitalousvähennys ja rahoitusvaihtoehdot

Ränniremontti kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin ja voit alentaa remontin hintaa selvästi hyödyntämällä vähennyksen. Kotitalousvähennys on 2250€ vuodessa henkilöä kohden 100€ omavastuulla. 

Kotitalousvähennystä voit saada 40% ränniremontin asennustyön osuudesta. Jos esimerkiksi työn osuus on 1000€, voit säästää vähennyksen avulla 400€. 

Maksamisen helpottamiseksi saat kauttamme myös joustavat rahoitusvaihtoehdot jos tarvitset. Pääset näin korjauttamaan rikkinäiset rännit mutta voit lyhentää maksua oman tilanteesi mukaan kuukausittain joustavasti. 

Miksi rännien uusiminen kannattaa?

Rännien uusiminen on tärkeä investointi kotisi tai kiinteistösi pitkäaikaiseen kuntoon ja turvallisuuteen. Vanhat tai vaurioituneet rännit voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, jotka vaikuttavat rakennuksen rakenteisiin ja asumismukavuuteen.

Vältä vesivahingot

Vesivahingot ovat yksi yleisimmistä syistä, miksi rännien kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Vanhat ja vuotavat rännit voivat johtaa veden valumiseen rakennuksen perustuksiin, mikä ajan myötä heikentää rakenteiden eheyttä ja voi aiheuttaa kosteus- ja homevaurioita. Uusimalla rännit varmistat, että sadevesi ohjautuu pois rakennuksen perustuksista tehokkaasti ja asianmukaisesti.

Paranna kiinteistön ulkonäköä

Uudet rännit voivat merkittävästi parantaa kiinteistön ulkonäköä ja nostaa sen arvoa. Ajan saatossa rännit voivat ruostua, vääntyä tai haalistua, mikä vaikuttaa kielteisesti rakennuksen yleisilmeeseen. Valitsemalla uudet, laadukkaat rännit voit päivittää kiinteistösi ilmeen nykyaikaiseksi ja esteettisesti miellyttäväksi.

Säästä energiaa ja kustannuksia

Rännien uusiminen voi myös auttaa säästämään energiaa ja alentamaan lämmityskustannuksia. Huonokuntoiset rännit ja syöksytorvet voivat aiheuttaa jään ja lumen kertymistä katolle, mikä lisää lämmönhukkaa ja voi johtaa katon vaurioitumiseen. Tehokkaasti toimivat rännit auttavat pitämään katot puhtaina ja vähentävät tarvetta ylimääräiselle lämmitykselle.

Lisää turvallisuutta

Rikkinäiset tai tukkeutuneet rännit voivat olla turvallisuusriski. Jääpuikkojen muodostuminen räystäille ja liukkaat lammikot maassa ovat tyypillisiä ongelmia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumisvaaran. Uusimalla rännit ja varmistamalla niiden asianmukainen toiminta voit vähentää näitä riskejä ja tehdä ympäristöstä turvallisemman kaikille.

Pidennä kiinteistön ikää

Lopuksi, rännien uusiminen auttaa pidentämään koko kiinteistön ikää. Kun sadevesi johdetaan pois rakenteista tehokkaasti, vähennetään kosteuden aiheuttamia vaurioita ja suojataan rakennuksen perustuksia. Tämä investointi ei ainoastaan paranna kiinteistön ulkonäköä ja toimivuutta, vaan myös säästää merkittäviä kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Rännien uusiminen on siis viisas päätös, joka kantaa hedelmää vuosien ajan. Se ei ainoastaan suojaa kiinteistöäsi, vaan myös parantaa asumismukavuutta, turvallisuutta ja kiinteistön arvoa.

Varaa maksuton katselmus ränniremontille Lahdessa

Varaa maksuton kartoitus ja saat nopealla aikataululla ammattilaisen katsomaan kunnostustarpeet. Ennen remonttia on hyvä ymmärtää mitä kaikkea sadevesijärjestelmissä on korjattavaa ja uusittavaa.

Rännien katselmus antaa itsellesi ja asentajalle tarkan arvion ja pohjan jolla remonttisuunnitelma voidaan tehdä. Samalla voidaan kartoittaa koko katon yleiskunto ja katsoa onko tarvetta laajemmalle remontille.

Saat katselmuksen perusteella tarjouksen ja tarkan hinnan ränniremontille

Ränniremontti Lahti

Usein kysytyt kysymykset

Rännit kannattaa uusia kun niiden käyttöikä ylittää 10 vuotta. Tämä on yleensä aika mikä menee ennen kuin rännit alkavat ruostua ja kulua puhki ja vuotamaan. Myös rännien ulkonäkö on tämän ajan jälkeen yleensä jo hyvin kulahtanut.

Ränniremontti maksaa kohteen laajuudesta riippuen n. 2000€-5000€ perinteisissä omakotitaloissa. Hinta on aina tapauskohtainen ja riippuu ränninen määrästä, purku- ja asennuskustannuksista sekä materiaaleista.

Rännien korjauksesta voit saada kotitalousvähennyksen, joka on 40% työn osuuden hinnasta. Kotitalousvähennys on 2250€ per henkilö vuodessa 100€ omavastuulla.